FEESTZAAL VAN 10 TOT 140 PERSONEN

In Den Boterhoek te Wichelen kunt u opteren om een feest te organiseren dat volledig op maat van uw wensen wordt samengesteld. De capaciteit van de feestzaal te Wichelen gaat van 10 tot 140 personen.

VAN HUWELIJK TOT VERJAARDAGSFEEST OF ROUWMAALTIJD

Of het nu gaat om een huwelijksfeest, een babyborrel of een rouwmaaltijd, elke gelegenheid wordt met de grootste zorg voorbereid. We raden u aan om vooraf even langs te komen om alle details te bespreken en ook de menu's te overlopen.
Zo is alles voor iedereen duidelijk en kunt u meteen uw voorkeur doorgeven. Elk feest is uniek en daarom is het belangrijk om vooraf voldoende aandacht aan de organisatie te besteden.


AANTREKKELIJK KADER VOOR EEN ONVERGETELIJKE GEBEURTENIS

Bij Den Boterhoek wordt ervoor gezorgd dat uw feest tot in de puntjes verzorgd is. Indien gewenst kan er ook gezorgd voor aankleding van de zaak. Op die manier kunt u de versiering volledig afstemmen op het evenement. Vraag gerust meer info hieromtrent.


CONTACT

U kunt steeds bellen of mailen voor meer info. Wanneer u gewoon langskomt tijdens de openingsuren kan het zijn dat er net iets te weinig tijd is om alles uitvoerig te bespreken. Daarom wordt er gevraagd om vooraf een afspraak te maken indien u meer info wenst over de feestzaal te Wichelen.