SPIJSKAART VOOR GROOT EN KLEIN

Geniet van de heerlijke Belgische keuken. Alle gerechten worden klaargemaakt met verse producten om een optimale smaak te creëren. Er wordt ook veelvuldig gewerkt met seizoensproducten om de diversiteit op de spijskaart te Wichelen te garanderen.

Menukaart

Koude voorgerechten

Oesters 6/9

Lauw geitenkaasje met honingdressing

Pata Negra natuur

Rundscarpaccio

Warme voorgerechten


Dagsoep


Kaaskroketjes (2 stuks of 3 stuks)

Garnaalkroketjes (2 stuks of 3 stuks)

Duo kaas-garnaalkroketje

Scampi room, lookroom

Vispannetje met kreeftensaus

Oesters gegratineerd 6/9


Voor de kleintjes

Spaghetti: klein, groot , gegratineerd

Ribbetjes

Steak

Curryworst met frietjes

Hoevekip


Vleesgerechten

Côte à l'os 2 personen met saus naar keuze

Filet mignon

Ierse Rib-eye

Brochette van varkenshaasje

Ribbetjes

Hoevekip

Gestoomd hammetje met mosterdsaus


Visgerechten

Scampi room, lookroom, lookboter

Gebakken zalmfilet natuur, mousseline, bearnaise

Gebakken zeetong natuur

Gebakken Groenlandse tarbot met seizoensgarnituur

Koningskabeljauw

Vispannetje met kreeftensaus



Neem contact op
Hebt u vragen over de bereiding van gerechten die op de spijskaart van restaurant Den Boterhoek in Wichelen staan? Neem dan gerust contact op.