Boterhoek 28 , 9260 Wichelen

Zin om lekker te eten?
Restaurant Den Boterhoek

Restaurant te Wichelen
Den Boterhoek

Gezellig eten met vrienden? Genieten van een overheerlijke maaltijd met het hele gezin? Of gewoon in uw eentje een maaltijd nuttigen? Het kan allemaal in restaurant Den Boterhoek in Wichelen.

Interieur uit de tijd van weleer

Wie uit eten gaat wil in alle rust kunnen genieten van een overheerlijk gerecht en dit kan perfect in het befaamde restaurant te Wichelen. Met de grootste passie wordt elke schotel afgewerkt om u als klant optimaal te verwennen. Het authentieke interieur laten u wegdromen naar de tijd van toen.

Faciliteiten

Naast een ruime kaart en een uitgebreid suggestiebord, kunt u in Den Boterhoek ook terecht voor al uw feesten. Huwelijk, jubileum, communie, … voor elke gelegenheid is er een passende oplossing. Er kunnen steeds menu’s op maat worden opgesteld. Ook met allergieën kan rekening gehouden worden. Het ruime terras en de grote speeltuin laten zowel u als de kids genieten van de zon.

Contact

Wilt u reserveren of hebt u andere vragen? Neem dan snel contact op. In de fotogalerij vindt u tal van leuke kiekjes van zowel binnen als buiten. Hou zeker ook de facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Onze spijskaart

Zin om te smullen? De uitgebreide spijskaart van Den Boterhoek te Wichelen bevat ongetwijfeld iets waar u meteen verlekkerd op zult zijn.

Lees meer

Restaurant Den Boterhoek

Menu’s & suggesties

Overheerlijke suggesties bij Den Boterhoek te Wichelen zorgen voor afwisseling in het menu

Lees meer

Restaurant Den Boterhoek

Feestzaal

Zoek niet langer naar een feestzaal regio Wichelen maar reserveer meteen bij Den Boterhoek. Er wacht u een fantastisch feest!

Lees meer

Restaurant Den Boterhoek